Opendeur

Ben je op zoek naar een school voor jouw zoon/dochter?! Alvast hartelijk welkom om op zondag 4 februari tussen 10.00u en 12.00u even te komen piepen. We maken graag tijd voor een rondleiding.

ALGEMEEN

Voor de inschrijvingen voor schooljaar 2024-2025 wordt opnieuw met een aanmeldingsprocedure gewerkt. Aanmelden betekent dat je digitaal een school voor je kind kiest en daarna een school wordt toegewezen volgens een aantal vooraf bepaalde criteria.

De aanmeldingsperiode voor volgend schooljaar loopt van 27 februari tot en met 19 maart 2024.

VOORRANGSGROEP

Kinderen die behoren tot de voorrangsgroepen kunnen reeds inschrijven vanaf maandag 22 januari om 9u tot en met vrijdag 9 februari om 15u. Je behoort tot de voorrangsgroep indien je personeelslid bent van de school waar je je kindje wil inschrijven of wanneer er reeds een broer of een zus op die school ingeschreven is.

Wordt jouw zoon/dochter 2,5 jaar tijdens het schooljaar 2024-2025, stuur dan een mail naar Elien om een afspraak te maken. Inschrijven kan tevens tijdens onze opendeur op zondag 4 februari.

OPENDEUR

Ken je zelf ouders die nog op zoek zijn naar een school voor hun zoon/dochter? Nodig hen dan alvast uit om eens te komen piepen! We maken graag tijd voor een rondleiding.

 

Opendeur
Terug naar boven